Omslag till Svart svan.Just nu bollar jag två berättelser till Leviathan. Det ena är den storslagna berättelsen om Det mahariska kriget som visar upp maharerna och vad som drev mänskligheten under ytan. Det är metaplottsfokuserat och förklarar samt planterar saker inför kommande händelser i rollspelet.

Den andra berättelsen, hittills utan namn, är mer lågmäld och fokuserad. Mycket av det som är skrivet tll Leviathan är kampanjfokuserat (vilket inte är konstigt då det var fokus för rollspelet), vilket gör att jag saknar ett riktigt bra, fristående scenario. En killer-app till Leviathan helt enkelt, något som motsvarar Som man sår…, Det illyriska blodet eller Blod och pussel till Bortom. Så min tanke är att försöka få ihop ett sådant till Leviathan som är gratis att ladda ned från hemsidan.

Båda erbjuder väldigt olika spelupplevelser för aktörerna, men för mig som skribent blir det även väldigt olika skrivupplevelser, vilket är både roligt och uppiggande för mig. Jag hoppas att båda berättelserna kommer att falla er i smaken!