Fenix, 4/2016.Nu är det fjärde numret för i år ute av speltidningen Fenix. I tidningen finner du berättelsen Blod och Pussel. De presenterar berättelsen på följande sätt:

Har du någonsin sett en Saw-film och undrat hur det skulle vara att rollspela de situationer som huvudpersonerna måste ta sig igenom? Här får du chansen i ett intensivt och stämningsfullt äventyr, som går att spela med färdiga rollpersoner eller helt egna. Frågan du måste ställa dig? Vad är du beredd att göra för att ta dig levande igenom äventyret?

I podcasten Bortom Bortom kan du hör oss tala lite mer om berättelsen om du skulle behöva lite pepp innan du slår till. Du hittar avsnittet här.

Omslaget till boken Polaris: Smugglarnas stad.Utöver det så recenseras även boken Polaris till Leviathan. Åsa Roos ger boken betyget av 15 av 20 (intryck 7/10 och innehåll 8/10).

Hon beskriver Polaris som ”en välmatad modul”. Hon säger i sin slutsummering att ”det är ett trevligt tillägg till spelvärlden och tillika en intressant betraktelse över dess undre värld, klassystem och allt”

Du hittar Polaris hos din rollspelsförsäljare eller på MylingSpels hemsida.