Bast_Aventyr_SkuggstatenFenix brukar varje år ha en omröstning om årets bästa rollspel, supplement och Fenix-omslag, men i år har de slagit på trumman med fler kategorier än vanligt. Det innebär att jag blivit nominerad i tre kategorier, nämligen Kampanj/äventyr (för boken Skuggstaten), Monster/motståndare (för organisationen Skuggstaten) och Spelförfattare (för boken Skuggstaten).

Ni kan gå till Fenix hemsida och rösta fram till den 1 mars. Som tack kan ni vinna en prenumeration av tidningen. Kolla efter ovanstående kategorier (eller bilden till vänster) för att hitta alternativen. Passa gärna på att ge suveräna Tina Engström en röst som årets illustratör. Hon är verkligen  suverän och förtjänar mer kärlek!

Villovägar

Villovägar har nu recenseras i Fenix och får betyget 16 av 20. Den får därmed den åtråvärda ”Fenix rekommenderar”-stämpeln. Det är en ära att få den och efter att ha varit sjuk i ett par dagar så kändes det här som den bästa presenten jag kunde få. Ett litet smakprov från recensionen är slutomdömet ”Varje uppdrag är en liten juvel, och den röda tråden skapar både djup och personlig tragedi.” Mycket positiva ord, med andra ord!

Ni hittar mer information om Villovägar här.

Var det allt?

Nej, det var det inte! I senaste numret av Fenix finns det dessutom en slumptabell som går att använda under sjöfärderna i Leviathan. Du får då ett helt uppslag med händelser som kan skapa mer intressanta resor mellan baserna. Av en ren slump så passar den ypperligt väl samman med Villovägar. 😉