Speltidningen Fenix bedriver en crowdfunder. Unna dig en julklapp!Fenix är Sveriges främsta speltidning och bakom den står de gamla rollspelsrävarna Tove och Anders Gillbring. Under många år har de gett ut en högkvalitativ speltidning till ett lågt pris. Deras ambition är att fortsätta hålla ned priserna, och gör nu därför en crowdfunder. Målet är visserligen redan uppnått, men härliga bonusar finns att tillgå om mer pengar kommer in.

Vad sägs om ett nummer som är helt exklusivt för de som backar crowdfunder? Jag själv kommer att medverka i den med artikeln Metuselas sfärer, till Bortom: Lögnens slöja och Leviathan. Så här presenteras artikeln:

Den mytomspunna Metusela skapade sju mäktiga artefakter med stora esoteriska insikter i mänsklighetens gryning. Då Atlantis gick under försvann Metusela spårlöst, samtidigt som hans artefakter gick förlorade. Fram tills nu. Metuselas sfärer är en artikel till rollspelet Bortom: Lögnens slöja eller Leviathan. Artikeln beskriver Metuselas sju artefakter, vad deras krafter är och hur de kan användas i spel. Det går utmärkt att lägga in en av dessa artefakter i en pågående berättelse eller skapa en helt egen berättelse kring dem.

Om du inte redan har backat Fenix, är det här perfekta julklappen för dig!