Villovägar är en berättelse till rollspelet Leviathan.Efter att kört lite vilse i havens djup så är nu äntligen Villovägar i hamn! Det är en modul till Leviathan som handlar om en skeppsbesättning som gör sitt bästa för att överleva den skitiga vardagen.

Ursprungligen arrangerades det som ett scenario på GothCon XXXIX. Nu släpps det, i utökat format med två extra uppdrag, som PDF. Vi har valt att testa lite hur marknaden för PDF-filer ser ut i Sverige så den finns enbart att köpa digitalt. Dock är priset enbart 18 kronor, alltså mindre än två cheeseburgare, så det rör sig inte om några stora summor.

Villovägar innehåller ett huvuduppdrag som går som en röd tråd genom de sex andra medföljande uppdragen. Varje uppdrag visar olika typer av berättelse som karaktärer kan uppleva i Leviathan. Villovägar tar också avstamp i Polaris, den nästa (tryckta) modulen som är tänkt att släppas, så det blir även en liten försmak av vad megapolen har att erbjuda.

Villovägar kan spelas med en av de två medföljande karaktärsgrupperna eller med helt egna, det kan spelas som ett enskilt spelmöte eller som en egen kampanj, faktum är att det till och med kan placeras in i en pågående berättelse. Oavsett hur ni vill spela det går det att anpassa efter era behov.

Du köper Villovägar från MylingSpels butik.