Podcasten Bortom: Bortom

Bortom Bortom

Bortom: Bortom är en svensk poddradio där Robert Jonsson talar om rollspel i allmänhet, men Bortom: Lögnens slöja och Leviathan i synnerhet.

En återkommande bisittare är John A. Jonsson, som även har sin egen poddradio. Rollspelsklubben hittar ni på hans hemsida IcarusDream.se. Andra återkommande gäster är Bortom-veteranen Carl Odhnoff och spelskaparen Mikael Bergström.

Du kan prenummerera på poddradion via iTunes eller ladda hem dem direkt från följande feed: http://bortom.nu/podcast/

Intromusiken till avsnitt 1-12 är gjord av Stefan Hedengren (och är numera outromusik), medan intromusiken från avsnitt 11 och framåt är gjord av Peter Saverman. Musiken till det återkommande inslaget Minnesstunden är komponerat av John A. Jonsson.

6 svar på “Bortom: Bortom #1: Visioner och fantasier”

 1. BroderFluff skriver:

  Kunde inte ladda ner podcasten, den öppnades bara i mozilla och sen hackade det för att webbläsaren inte orkade ladda tillräckligt snabbt 🙁

 2. Robert Jonsson skriver:

  Hmm.. Weird. Pröva att högerklicka, välja ”Spara länk som”. Går det bättre då?

 3. BroderFluff skriver:

  Haha, ja det gick ju bättre, förlåt jag känner mig lite dum i huvet.

  Podcasten låter bra, ska bli spännande att följa 🙂

 4. Robert Jonsson skriver:

  Borde skriva ut det. Ska göra det hädanefter, för du var inte ensam om att bara klicka på det.

  Det finns fortfarande en del ”öhh” och ”ehh” som jag vill få bort, men det kommer nog med att man blir mer varm i kläderna. Vad som jag tror podcasten skulle må bra av är om man vore två personer, men det är lättare sagt än gjort förstås.

 5. Illern skriver:

  Ska alldeles strax ladda ned den, ska bli spännande. En grej som vore suverän vore ett RSS-flöde för poddsändningen. Då kunde man stoppa in det i sitt podcastprogram och autmatiskt få ned dina poddsändningar (och däremed antagligen autmatiskt överförda till sin lyssningspryl).

 6. Robert Jonsson skriver:

  Good point. Ska se hur jag kan fixa det på enklast sätt. Ska även fixa så att man kan prenumerera på den via iTunes också (vilket skulle vara lätt att göra). Allt som underlättar för lyssnaren är bra.

  Har du lite tankar och åsikter på vad som kan göras bättre är du välkommen att säga till. 🙂

Skriv en kommentar

Copyright © Bortom
Bästa rollspelet 2007 enligt speltidningen Fenix

Design by Thord Daniel Hedengren
Powered by Notes Blog and WordPress