Bortom: Bortom #44: Leviathan III – Release, GothCon och framtiden

Ett nytt rekordlångt avsnitt av Bortom: Bortom är här! Robert talar med Calle Odhnoff om Leviathans släpp och diskuterar sina intryck om både boken och GothCon. De kan inte riktigt hålla sig till manuset utan glider även över till att tala om framtiden för spelet.

Utöver det medverkar John A. Jonsson vid två tillfällen. Först i en gammal upphittad fil som spelades in för 1½ år sedan då han nyss testat bas- och karaktärsskapandet med sin spelgrupp. Sedan i ett inslag där vi tar farväl av honom som arrangör på GothCon. Han berättar lite om sina erfarenheter under åren och om sitt nya rollspel Förbannad.

Ljudkvalitén är lite sisådär. Dels har jag inte kommit riktigt överrens med inspelningsutrustningen sedan Skype ändrade om sitt API, dels att Calles mikrofon blev lite skrällig (han kollar dock på nya lösningar inför kommande avsnitt).

07 maj 2014
@ 14:43 • #
Sparad i Podcast
Taggad med , , , , ,
Navigera: Skriv en kommentar eller gå till startsidan

2 svar på “Bortom: Bortom #44: Leviathan III – Release, GothCon och framtiden”

  1. joel skriver:

    Måste säga att Leviathan-avsnitten är bra produktinformation (och reklam…). Tummen upp för detaljerad genomgång av spelmekanik, basskapande och speltestutvärdering! Ger en hyfsat god bild av viktiga/stora delar i spelet och fick mig att ta steget och beställa från Mylingspel.

  2. Robert Jonsson skriver:

    Tanken med Leviathan-avsnitten har ju varit att belysa spelet. Att det fick dig att ta steget att beställa det låter ju som att jag lyckats med det. Tack för feedbacken! 🙂

Skriv en kommentar

Copyright © Bortom
Bästa rollspelet 2007 enligt speltidningen Fenix

Design by Thord Daniel Hedengren
Powered by Notes Blog and WordPress